Over ons


Logistiek Digitaal is er om jou te ondersteunen in het digitaliseren binnen de logistieke keten. Dit doen wij met een deskundig en enthousiast team. Bekijk hier de gezichten achter Logistiek Digitaal, lees meer over ons en plan met een van ons direct een afspraak in!

Tom van der Schelde | LogistiekDigitaal
Tom van der Schelde
Adviseur Digitalisering
557A8692-2
Arjen Eisink
Adviseur Digitalisering
Ontwerp zonder titel (7)
Oscar van Veen
Adviseur Digitalisering
Johan Kerver | Logistiek Digitaal
Johan Kerver
Programmaverantwoordelijke Logistiek Digitaal
Joost van Deursen | Logistiek Digitaal
Joost van Deursen
Projectleider
“Ik krijg er energie van om bedrijven te helpen in het digitaliseren. Hier hoort actief luisteren en meedenken bij, zodat ik gericht advies kan geven over de volgende stappen.”
“In een wereld waar alles al een keer bedacht of gedaan is, help ik bedrijven graag met het zoeken naar de informatie, de subsidie of de hulp die zij nodig hebben."
"Met mijn jarenlange ervaring in de transportsector, weet ik als geen ander wat een grote uitdaging digitaliseren kan zijn. Maar ik weet ook dat het prachtige kansen oplevert. Bedrijven vinden het moeilijk om die stap richting de toekomst te zetten en daar kan ik ze heel goed bij helpen."

Over Logistiek Digitaal


Logistiek Digitaal biedt ondersteuning bij het stap voor stap digitaliseren van jouw bedrijf. Dit aanbod geldt voor alle MKB-bedrijven met maximaal 250 medewerkers, van logistiek dienstverleners, verladers, expediteurs en vervoerders (weg, binnenvaart, spoor, lucht, scheepvaart). Het doel is om jouw bedrijf ‘Digital ready’ te krijgen en daarmee klaar te stomen voor de toekomst: 100% digitaal samenwerken.

Logistiek Digitaal is onderdeel van het programma Digitale Infrastructuur Logistiek (DIL) waarin het bedrijfsleven en de overheid samenwerken om de grote verstoringen in de logistieke ketens aan te pakken. Wil je graag meer weten over het programma? 

Meer over Logistiek Digitaal
vrouw logistiek

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Laten we dan eens kennismaken. Als ervaren adviseurs denken wij gratis met jou mee over de digitalisering van jouw bedrijf.

Plan een afspraak in

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief