Maak data foutloos en toegankelijk


Je bent gestart om jouw medewerkers en collega's digitaal vaardig(er) te maken en je bent begonnen met informatie digitaal uit te wisselen Goed bezig!

Group 3076 Digitale basis op orde

Maak data foutloos en toegankelijk


De belangrijkste processen zijn nu gedigitaliseerd. Data zit niet meer in ordners of wordt enkel op papier gedeeld. De belangrijkste data is gedigitaliseerd. De volgende stap is om die data foutloos te maken. We vertellen je hier meer over het belang van veilige én foutloze data.

Veilige en foutloze data: van punten en komma's tot op de juiste plek geregistreerd.


Een mooi voorbeeld van een transportbedrijf is bijvoorbeeld het plannen met een vrachtwagen en een trailer. In die trailer passen wel 33 pallets. Maar, als die pallets op het kenteken van de vrachtwagen worden geregistreerd, klopt dat niet. Dat zou namelijk betekenen dat er 33 pallets in de cabine zouden zitten. Met die data kun je dus ook niet gaan analyseren.
 
De informatie die jij aanbiedt is veilig toegankelijk. Dat betekent dat je data beveiligd is tegen cybercriminaliteit, maar ook dat je intern data afschermt voor medewerkers die geen toegang hoeven te hebben tot bijvoorbeeld gevoelige data.  

Hulp nodig met deze stap?

Plan dan een afspraak in met één van onze adviseurs, dan kijken we samen hoe jij jouw medewerkers digitaal vaardig kunt maken.

Plan een afspraak in

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief