Selecteer een text om voor te lezen   Click to listen highlighted text! Selecteer een text om voor te lezen

Events

Laat je inspireren tijdens events over ondernemen en digitalisering.
Landelijk, online of bij jou in de regio.

Digitale eventkalender

Organiseer jij, jouw bedrijf of organisatie ook een event wat hierbij moet staan? Laat het ons hier weten!

Hackaton Security Scan

Verbeter jouw online vaardigheid met praktische tips. Via e-mail, whatsapp, website of sociale media sta je continue in contact met klanten, leveranciers en medewerkers. Weet jij eigenlijk hoe veilig jouw bedrijf online is? Dagelijks kun je te maken hebben met cyberdreigingen. In één dag word je geholpen met de Security Scan.

Woensdag 14 juni 2023

Techniek College Rotterdam

Ontbijtsessie: Digitale Ondersteuning Transport en Logistiek

Digitalisering helpt jou de logistieke processen zo optimaal mogelijk te beheren. Maar hoe zet je de eerste stappen, hoe ga je van daaruit verder en kom je uiteindelijk tot een ultieme oplossing met digitale tools? Specialisten van onder andere MobiCoach en Collect+Go kunnen je alles vertellen over de laatste technieken en mogelijkheden van E-CMR en Fleetmanagement voor transport en logistiek.

15 juni 2023

Dome-X, Kanaalstraat 12B Oss

Digital Power Sessie

Wat moet je weten om goed leiding te geven aan een digitale transitie van een organisatie? Tijdens de Smart Business Series powered by Amazon Web Services van de Digital Power Podcast gaat Mike Rijkers vanuit de Koepel in gesprek met leidinggevenden van bedrijven over recente digitale vernieuwingen in hun mkb-organisaties en de toepassing van digitale technologie.

Vrijdag 16 juni 2023

Cupola XS, Haarlem

MKB Ondernemersadvies – online marketing

Ben je een MKB-ondernemer met een onlinemarketingvraagstuk? Wil je weten wie jouw online concurrenten zijn, of hoe je meer bezoekers op je website krijgt? Laat je een handje helpen door marketingstudenten van de opleiding Commerciële Economie van De Haagse Hogeschool.

Start op 19 & 21 juni 2023

De Haagse Hogeschool

Van Excel naar Inzicht

Leer binnen drie uur hoe je als ondernemer met data kunt sturen door gemakkelijk relaties tussen de verschillende tabellen en bronnen te maken. Tijdens deze workshop pakken we dat samen aan door (Excel) data visueel inzichtelijker te maken. Samen met docenten en studenten van Avans Hogeschool.

22 juni 2023

Innovatiekwartier Parallelweg 30, 's-Hertogenbosch

Workshop Samen Digitaal Innoveren

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden om je onderneming te laten groeien door digitaal te innoveren? Wil je weten en zien hoe studenten je daarbij kunnen helpen? En welke subsidies en vouchers er voor mkb en startups er zijn, of in gesprek komen met andere bedrijven over hoe zij het hebben aangepakt?

30 juni 2023

Universiteit Utecht, Leuvenlaan 4, Utrecht

Logistics Valley

Logistics Valley verbindt ondernemers, overheid en kenniscentra voor een krachtig, duurzaam en innovatief logistiek Gelderland.

Verschillende data

Gelderland

ICT en Logistiek

ICT&Logistiek is dé ontmoetingsplaats voor technologische innovatie binnen de logistieke sector. Jaarlijks transformeert de Koninklijke Jaarbeurs tot logistieke hub van Nederland en komt de gehele sector bij elkaar om nieuwe kennis, oplossingen, contacten en inspiratie te vinden

8 t/m 9 november 2023

Jaarbeurs Utrecht

Click to listen highlighted text!