Selecteer een text om voor te lezen   Click to listen highlighted text! Selecteer een text om voor te lezen

Testrij voor alles

Test

Doe de test en ontdek jouw volgende stap in digitaal werken.

Digiwerkplaatsen

Heb je een digitaliseringsvraagstuk? Dan is de Digiwerkplaats misschien iets voor jou.

1-op-1 advies

Hoe kan jouw bedrijf verder digitaliseren? Dat vraagt om een persoonlijke aanpak.

Subsidies

investeren in digitalisering? kijk of je in aanmerking komt voor een subsidie

Zelf aan de slag

Bekijk wat je nu al zelf kunt doen via bestaande initiatieven

Stap 2: Aan de slag

1:1 advies
De volgende stap is om een plan van aanpak te maken. Hier kunnen onze adviseurs je mee helpen. Iemand met kennis van de sector en jouw rol in de logistieke keten komt bij jouw bedrijf langs, kijkt mee naar de testresultaten en denkt mee over hoe jouw bedrijf digitaal vaardiger kan worden. Niet eenmalig, maar met periodieke afspraken om samen voortgang te kunnen boeken. Of wellicht wel in een groepje, samen met collega MKB-ers. Samen kiezen jullie uit een divers aanbod aan hulpmiddelen die aansluiten op de score van jouw bedrijf. Of jouw bedrijf nog in de beginfase van digitalisering staat of al van alles heeft geïmplementeerd en gedaan, we denken met je mee. Ook kijken we verder dan je eigen bedrijf.

Neem contact op voor een 1:1 advies

De échte meerwaarde van de digitale transitie zit in het digitaal samenwerken met ketenpartners. Daarom denken we ook mee hoe jouw bedrijf dit kan bereiken en straks moeiteloos kan aansluiten bij een digitaal logistiek netwerk waar je veilig informatie kan uitwisselen met ketenpartners.

 

Digiwerkplaatsen

Een Digitale Werkplaats is een (digitale) plek waar je als ondernemer/ manager, in jouw regio terecht kan om je eerste stap te zetten met digitaliseren. Als je wilt samenwerken met studenten, maar je niet weet waar je hiervoor moet zijn is de digiwerkplaats de juiste plek. Vanuit hier word je geholpen door studenten uit het hbo, mbo of wo, die samen met docenten en experts, op maat een oplossing voor je vraag zoeken. Niet alleen krijgt je een oplossing voor je vraag, ook geef je studenten de kans aan te slag te gaan met een echte opdracht en maak je kennis met de werknemers van de toekomst.

 

Je vindt de Digitale Werkplaatsen in heel Nederland. Neem contact met ons op om te kijken of deze werkvorm past bij jouw bedrijf en digitaliseringsvraag.

Subsidies

investeren in digitalisering? kijk of je in aanmerking komt voor een subsidie

Click to listen highlighted text!